Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÁNKOK KÖNYVE

Cikkek

FÁNKOK KÖNYVE 16 - BEFEJEZŐ RÉSZ

2016.02.03

A magazin szerkesztésénél azon igyekszem, hogy egy tematika alá - pláne ha azok bizonyos alkalmakhoz kötöttek - egy adott időszakon belül teljesek legyenek.

Nem sok ilyen van, de a fánkok esetében bizony így.

Hiszen köztudott, hogy több országban is a farsangi időszak egyik jellegzetes és különösen kedvelt fogása. Csak remélni tudom, hogy a fánkok széles választékát nyújtottuk, illetve nyújtották a receptek alkotói szerkesztői.
Jó farsangolást kívánok mindannyiunk nevében is.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0

FÁNKOK KÖNYVE 15

2016.01.31

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0

FÁNKOK KÖNYVE 14

2016.01.30

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0

FÁNKOK KÖNYVE 13

2016.01.28

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0

FÁNKOK KÖNYVE 12

2016.01.27

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0

FÁNKOK KÖNYVE 11

2016.01.24

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0

FÁNKOK KÖNYVE 10 - ÉS A PROFITEROLES

2016.01.23

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0

FÁNKOK KÖNYVE 9

2016.01.22

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0

FÁNKOK KÖNYVE 8

2016.01.20

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0

FÁNKOK KÖNYVE 7

2016.01.19

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: FÁNKOK KÖNYVE | Hozzászólások: 0