Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FRISSENSÜLTEK 10

2018.09.04

FRISSENSÜLTEK

PARASZTOS CSIRKEMELL
Elkészítése:
Kicsontozott és bőréről lefejtett csirke- melleket kiveregetünk. Teflonedényben, kevés zsíron, karikára vágott vöröshagymával, szalonnakockákkal, zöldpaprikával és paradicsommal 8-10 perc alatt puhára sütjük.
Sóval, törött borssal ízesítjük.
Burgonyapüré körettel tálaljuk.

PÁRIZSI PULYKAMELL
Elkészítése:
Pulykamell húsát lefejtjük a csontról, lehúzzuk a bőrét, és szeleteket vágunk belőle, amelyeket jól kiveregetünk.
Szalonnával megtűzdeljük. Sózzuk.
Ezután a szeleteket lisztbe és a felvert tojásba mártjuk.
Bő, forró zsírban sütjük.

RÁNTOTT CSIRKE
Elkészítése:
Kb. 80 dkg-os csirkét hat részre darabolunk. A májat és a zúzát a szárnyak közé helyezzük. A csirkedarabokat megsózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk.
Először forró zsiradékban, majd lassú tűzön, fedő alatt kb. 20 percig sütjük.

Forrás:
FRISSENSŰLTEK
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.