Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KÁSA LEXIKON

Cikkek

KÁSA LEXIKON - KÁSÁS RECEPTEK 5.

2017.05.07

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: KÁSA LEXIKON | Hozzászólások: 0

KÁSA LEXIKON - KÁSÁS RECEPTEK 4.

2017.03.08

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: KÁSA LEXIKON | Hozzászólások: 0

KÁSA LEXIKON - KÁSÁS LEXIKON 3.

2017.02.16

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: KÁSA LEXIKON | Hozzászólások: 0

KÁSA LEXIKON - KÁSÁS RECEPTEK 2.

2017.01.21

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: KÁSA LEXIKON | Hozzászólások: 0

KÁSA LEXIKON - KÁSÁS RECEPTEK 1

2017.01.09

A kása vagy pép általában hántott gabonaszemek őrleményéből készített étel. Készíthető más magokból (például kukoricából) vagy gyümölcsdarabokból (például mandulából) is. A kása pépszerű étel, emiatt betegeket gyakran táplálnak vele. Az európai konyha egyik legősibb étele.
Hűtőszekrényben napokig eláll, és az, benne a remek, hogy amikor fogy belőle, mindig pótolhatunk hozzá más, vagy újabb alkotóelemet, és így sosem egyforma ízű, nem válik unalmassá.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: KÁSA LEXIKON | Hozzászólások: 0