Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SAJTOS RECEPTEK

Menüpontok

A SAJTTEKERCSEK

Cikkek: 2

Cikkek

SAJTOS RECEPTEK 9.

2017.03.31

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: SAJTOS RECEPTEK | Hozzászólások: 0

SAJTOS RECEPTEK 8.

2017.02.18

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: SAJTOS RECEPTEK | Hozzászólások: 0

SAJTOS RECEPTEK 7.

2017.01.19

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: SAJTOS RECEPTEK | Hozzászólások: 0

SAJTOS RECEPTEK 6.

2016.12.27

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: SAJTOS RECEPTEK | Hozzászólások: 0

SAJTOS RECEPTEK 5.

2016.11.23

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: SAJTOS RECEPTEK | Hozzászólások: 0

SAJTOS RECEPTEK 4.

2016.11.17

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: SAJTOS RECEPTEK | Hozzászólások: 0

SAJTOS RECEPTEK 3.

2016.10.14

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: SAJTOS RECEPTEK | Hozzászólások: 0

SAJTOS RECEPTEK 2.

2016.10.10

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: SAJTOS RECEPTEK | Hozzászólások: 0

SAJTOS RECEPTEK 1.

2016.10.05

A sajt savanyított vagy felfőzött tejből, préseléssel vagy anélkül készülő étel
Általában tehén, kecske, juh vagy bivaly tejéből készül savanyítással vagy felfőzéssel. A sajttejet általában rövid idejű hőkezeléssel pasztőrözik, amelynek során a patogén mikroorganizmusok elpusztulnak, majd oltóenzimmel és speciális baktériumtenyészettel beoltják, gyakran fűszerezik és érlelik.
Az ókortól kezdve világszerte ismert és kedvelt, egészséges tejtermék. A világon több százféle sajtot gyártanak. A fajták elkülöníthetők a tej eredetétől, a vaj zsírtartalomtól, a feldolgozás és az érlelés hosszától stb. függően.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: SAJTOS RECEPTEK | Hozzászólások: 0